dilluns, 11 de juliol de 2016

Festa de final de curs al Mercat de les Flors

El dimarts 21 de juny vàrem celebrar el final del curs 2015-2016 a la sala MAC del Mercat de les Flors per tancar el segon any del projecte Tàndem.

El projecte Tàndem, que estem desenvolupant amb el Mercat de les Flors i el Graner, proposa una dinàmica innovadora des de l'àmbit artístic/pedagògic i pretén obrir i desplegar processos d'aprenentatge transformadors en els infants.
Durant tot l'any formadors, coreògrafs i mestres hem treballat fonamentalment en sessions d'intercicle setmanals a l'escola, expressant amb el cos allò que les paraules no ens poden dir.

Amb el curs ja avançat les accions treballades s'han focalitzat per poder mostrar una escenografia col·lectiva, divertida i molt viscuda a la sala MAC davant d'un públic assistent nombrós i fidel.  Gràcies a tots per venir.El guiatge d'Àngels Margarit i de Claudi Bombardó, l'actitud escènica dels nens i nenes, el treball permanent dels mestres i la coordinació rigorosa de Montserrat Ismael i Gemma Palet han permès cloure amb una satisfacció immensa un curs intens.


Agraïm a la direcció del Mercat de les Flors la generositat expressada en obrir les seves portes a la comunitat educativa de l'escola Bàrkeno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada