divendres, 3 de febrer de 2017

Claudi Bombardó amb la gent de 5è

El divendres 20 de gener vam fer per primera vegada dansa amb el Claudi Bombardó i la classe de 6è. Vam fer moltes coses divertides. El primer que vam fer va ser dir cadascú el nostre nom fent un moviment. Després havíem de pensar un objecte o qualsevol cosa i després havies de fer un moviment del tacte que tenia l’objecte. Per últim vam fer parelles un moviment d’alguna cosa o un ser viu, a mi em va tocar amb l'Adrià. L’Adrià va fer de gamba i jo d’un surfista. La classe va ser molt divertida i em va agradar molt.
TeoA mi, m’ha agradat fer el que era com un joc on ens pensàvem un material o textura i havíem de ser el material. S'havia d'endevinar la textura, per exemple jo era la plastilina. Era molt divertit!!!
També em va agradar un altre joc per parelles, cadascuna pensava un material o personatge, per exemple: jo era un robot i la meva parella, la Natàlia, era una ballarina.
Al principi de tot havíem de fer una rotllana i dir els nostres noms amb un moviment, després ràpid i després amb les mans.
Una cosa més, a l'inici de la classe després de dir els noms, tots havíem de córrer darrere d'una persona i havíem d'imitar-la.
QUE GUAIIII!!!!     
Alejandra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada